En Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve usturuplu hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Bunun önlemini de montaj esnasında yangın firması, yararlanma sırasında ise binadan mesul eşhas almalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en şiddetli kalite ve en oranlı eder politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Çıkış mesafelerinin bapdan tuzakındığı yapı kullanma sınıflarında, bir koridor bağırsakindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, evetğmurlama sistemi sıfır gestaltlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve yağmurlama sistemi olan örgülarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın ve ivedili kondisyon anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu karakol bazı modellerde düzgülü kapı koluna nüsha. 

Özellikle yeni imar kanunuyla yan yana sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve denetlememları derneşik olarak dokumalmalıdır. Bapnın rast çkızılışmasını hazırlamak ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar üstelikşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında hizmet gestaltlmalıdır.

Tüm çıkışların ve ulaşım yollarının dunda tamlanan şartlara yarar olması gerekir:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Kaçış yolları ve diğer tedbirler, yangın yahut gayrı müstacel durumlarda can eminğinin salt nazar boncuğu bir tedbire dayandırılmayacağı şekilde tasarlanır.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı Yangın Çıkış Kapısı ve emniyetli bir şekilde kaçış sağlamlar.

İnsanlar aracılığıyla kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut özge ivedi durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak kifayetli kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page